- abcd efgh ijkl mnop qrst uvwx yz
پلیور یا بافت زنانه چیست؟
پیراهن بافتنی یا همان پلیور (pullover) نوعی لباس بافتنی جلو بسته و آستین بلند است که بالاتنه و بازوها را می پوشاند. در واقع پلیور نوعی ژاکت است. فرق پلیور با ژاکت، در قسمت خط مرکزی جلوی لباس می باشد، به صورتی که پلیور در قسمت جلو کاملا بسته و فاقد دکمه یا زیپ می باشد اما ژاکت در قسمت جلو باز است و با دکمه یا زیپ میتوان آن را مورد استفاده قرار داد.
پلیور را روی تن پوش، بلوز، تی شرت، یا تاپ ها می پوشند. گاهی اوقات هم آن را به تنهایی استایل میکنند. پلیور اکثرا از جنس پشم بافته می شود، اما این روزها می توان آن را از کتان یا الیاف مصنوعی یا هر ترکیب دیگری هم بافت. پلیور به عنوان یک لباس رسمی و یا کژوال، در بسیاری از مناسبت ها و فصول سال استفاده می شود. به دلیل اینکه پشم دارای جنس نرم، گرم است، پلیور به عنوان یکی از لباسهای پایه در زمستان استفاده می شود.
ویژگی های یک پلیور زنانه عبارتند از:
۱- گرمایش: پلیور ها عموما دارای بافت پشمی هستند که در فصول سرد برای حفظ گرمای بدن بسیار مناسب و ضروری می باشند و این نکته یکی از ویژگی های بارز آنها در صورت استاندارد بودن می باشد.
۲- راحتی: پشم یک جنس نرم و راحت است که به راحتی بر روی بدن قرار می گیرد و به خوبی از حرکت بدن پیروی می کند.
۳- مقاومت در برابر رطوبت: پشم توانایی جذب رطوبت را داراست و باعث می شود پوست بدن خشک و خنک بماند.
۴- طراحی متنوع: پلیور در طرح ها و رنگ های متنوعی موجود است و به راحتی با دیگر لباسهای رسمی یا کژوال و دیگر سبک ها قابل ترکیب و ست کردن است. و همچنین پلیورها را میتوان با توجه به رنگ ، چاپ و طراحی به دسته بندی های جداگانه از جمله زنانه، مردانه و بچگانه تقسیم کرد.
۵- پارچه با کیفیت: پلیورهای با کیفیت از پشم بافته شده هستند که ماندگاری و دوام بالایی دارند. برای همین است اکثرا لباس های زمستانی دوام طولانی تری داشته و چندین سال در کمدها میمانند.
به طور کلی، پلیور یکی از لباس هایی است که در فصول سرد به دلیل گرم بودن و راحت بودن بسیار مورد استفاده قرار می گیرد. طرح های مختلف و کاربردهای گوناگون آن، آن را به یک لباس چند منظوره تبدیل کرده است.
پیلور را در موقعیت هایی میتوان مورد استفاده قرار داد؟
معرفی 4 مورد از بهترین نوع بافت های کاربردی:
۱- بافت ماهی گیری: بافتنی های ضخیم و جلو بسته ای با طرح هایی در بافت آنها. ضخامت این بافت ها مخصوصا نوع دست بافت آنها از دیگر ژاکت ها بیشتر است.
۲- کاردیگان: یک لایه بافت سبک دارای دکمه یا زیپ که شما میتوانید در اوقاتی که خیلی سرد نیست و تنها به یک پوشش اضافی احتیاج دارید، و یا برای لیر کردن لباس هایتان استفاده کنید.
۳- بافت یقه گرد: حتما با این نوع بافت جلو بسته آشنایی دارید. این بافت ها دارای یقه ای به صورت کشی هستند. مثال خیلی خوب این نوع بافت، بافت اور سایز آیریش است. که دارای رنگ بسیار کاربردی سفید و طراحی بی نظیر مینیمال می باشد که آن را به راحتی می توانید با انواع شلوار لی های بگ مانند شلوار کایلی و شلوار های مام استایل ست کنید.
۴- بافت یقه اسکی: شاید شما هم مثل من حوصله پوشاندن گردن خود را با شال گردنها ندارید. اینجاست که یقه اسکی ها به کمک ما می آیند. میتوانم تضمین کنم اکثر روزهای زمستان برای من با پوشیدن یقه اسکی گذشت. حس راحتی و امنیتی که این بافت به فرد میدهد قابل مقایسه نیست. این بافت ها در اندازه های مختلف تولید میشود. گاهی انقد بلند است که روی یقه می افتد، گاهی صرفا نصف گردن را میپوشاند. اگر جنس کار بافت نیست، رایج است که نهایتا یقه آن تا زیر گردن بیاید. برای مثال پلیور کریسمس که از جنس موهر است هم یقه به اندازه ای دارد و هم جنس کار بسیار نرم و لطیف است.
ممکن است بپرسید کدام نوع ژاکت یا پلیور و یا بافت خاص تر است؟ پیشنهاد ما این است که اگر میخواهید بافت های خاص بپوشید باید به دنبال کار هایی بروید که پترن های رنگی، جذاب و منحصر به فرد دارند. بافت ها از نظر طراحی دارای تنوع بسیار زیادی نیستند و در چند مدل خلاصه میشوند. پس چیزی که آن ها را متفاوت میکند رنگ و پترن آنهاست.
10 نکته ی طلایی برای نگه داری از انواع پلیور و بافت ها:
۱- لباس های بافتنی و پلیورها نباید با دیگر لباس ها به هم برخورد کنند و سابیده شوند تا از خراشیدگی و آسیب دیدگی آن ها جلوگیری شود.
۲- بهتر است این لباس ها را در داخل کیسه های پارچه ای یا جعبه های مخصوص نگه داری کنید.
۳- بهتر است این لباس ها را با دست بشویید و از ماشین لباسشویی استفاده نکنید. به خصوص اگر این کار ها دست بافت هستند.
۴- در صورت نیاز به اتو کردن، از حرارت پایین استفاده کنید و چسباندن اتو به بافت لباس جلوگیری کنید.
۵- در صورت نگه داری در کمد، بهتر است این لباس ها را در جای خشک و خنک نگه دارید تا از خراب شدن آنها جلوگیری شود.
۶- برای شست و شو بافتنی ها از آب سرد استفاده کنید تا از تغییر شکل و افتادگی لباس ها جلوگیری شود.
۷- از مواد شوینده نرم کننده و اسیدی استفاده نکنید زیرا ممکن است بافت لباس ها را خراب کنند.
۸- بهتر است بافتنی ها را به صورت تک تک و به طور دستی بشویید تا از خراشیدگی و آسیب دیدگی جلوگیری شود.
۹- قبل از شست و شو، لباس های بافتنی را به طور کامل بررسی کنید تا از وجود لکه ها و زنگ زدگی ها باخبر شوید و قبل از شست و شو آنها را پاک کنید.
۱۰- پس از شست و شو، بافتنی ها را به طور دقیق خشک کنید و به هیچ عنوان از خشک کن های گرم استفاده نکنید.
قیمت پلیور و بافت زنانه در وب سایت سین استایل:
روی صحبت ما امروز با بانوان است، اگر همواره دنبال کننده ی دنیا و صنعت مدو فشن در استایل های خود هستید و دوست دارید همیشه یک ست به روز را در فصول سرد سال داشته باشید با سین استایل همراه شوید تا بهترین پلیور های زنانه و بافت های بروز را در کمدهای خود با بهترین قیمت ها بدست آورید و یک خرید خوب را داشته باشید.